Rašyti čia nesirašo, bet valgyti – valgosi. Bent jau, kai pavyksta rasti, ko ieškau. Takoyaki neieškojau – tai daugiau-mažiau gatvės užkandis ir jį galima rasti pakeliui. Osakoje dažniau, kitur rečiau. Šį prigriebiau turgelyje Kyote. Tešlos gabaliukas kepamas specialioje keptuvėje, į jį įspraudus aštunkojo gabaliuką ir šiek tiek daržovių (ar pan). Ant viršaus užpilamas į vorčesterio panašus takoyaki padažas (dažnai ir majonezas, bet man šis ingridientas kol kas primena ne patį geriausią omletą valgytą Indijoje, tad paprašiau praleisti) ir apibarstoma džiovinto tuno drožlėmis bei džiovintais dumbliais.

Man – 7/10, nes bent jau ragauta porcija atrodė, kiek per daug ištižusi viduje. Tikriausiai taip ir turi būti, bet mano skonio receptoriai su aštunkojais prašė ne košelės, o gražiai pakepusio pagranduko.